Acun Ilıcalı, Dubai'de yeni sevgilisi görüntülendi

Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı, Miss Turkey 2016 güzeli Itır Esen ile Dubai'de görüntülendi.

10 Ocak 2019 Perşembe 15:54
Acun Ilıcalı, Dubai'de yeni sevgilisi görüntülendi






Acun Ilıcalı, Dubai'de Itır Esen'le görüntülendi

Magazin dünyasının ünlü isimleri'nin Dubai'de bir yemek masasında görüntülenmesi, Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya atılan 'Yeni bir aşka yelken açtı' iddialarını güçlendirdi. Snobmagazin.com sitesinde yayınlanan habere göre, Acun yeni sevgilisi ile buluşmak için Dubai'de organize edilen yemeğe katıldı.

Geçtiğimiz yıl tek celsede Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitiren Acun Ilıcalı sevgilisi Itır Esen ile Dubai'de aynı karede yemek yerken görüntülendi. 
Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Vakitsiz Horoz'un gündeme getirdiği bu iddialar sonrası harekete geçen Snobmagazin, Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in 2 Ocak 2019'da Dubai'de Robertos adlı lüks restoranda yemek yedikleri esnada çekilmiş olan fotoğrafı ortaya çıkardı.

Itır Esen ile Acun Ilıcalı'nın restoranda yan yana oturduğu görülürken kalabalık arkadaş grubunda Oğulcan Engin ve sevgilisi Buse İskenderoğlu da yer alıyor.

Itır Esen'e Dubai tatilinde Buse İskenderoğlu da eşlik etti. Hatırlanacağı üzere İskenderoğlu, Miss Turkey 2016 birincisi seçilmişti. Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in de yeğeni olan ve onunla aynı adı taşıyan Itır Esen'in, Miss Turkey 2017'de kazandığı birincilik, 15 Temmuz'la ilgili attığı iddia edilen bir tweet yüzünden geri alınmıştı.

Son Güncelleme: 10.01.2019 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.