Acun Ilıcalı kızını evlendirdi

Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, dünya evine girdi.

26 Eylül 2016 Pazartesi 10:25
Acun Ilıcalı kızını evlendirdi






Magazin dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı'nın bu dünyadan uzak yetiştirdiği kızı Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'un evlilik törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile olan evliliğinden 1990 yılında dünyaya gelmişti.

Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'un nikah töreni ve ardından gerçekleşen düğün yemeğine sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Düğün yeri adeta ünlüler geçidine döndü.Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'un nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıydı.

BANU ILICALI KİMDİR

Acun Ilıcalı'nın 4 kızından en büyüğü olan Banu Ilıcalı diğer kızlarına oranla medyada  daha az yer alırken başarılı yapımcı henüz 19 yaşında iken Seda isimli bir kişi ile evlenmiş ve ardından 1990 yılında baba olmuştu. Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Ilıcalı'dan kısa bir süre sonra ayrılan Acun Ilıcalı ardından Zeynep Ilıcalı ile dünya evine girmiş ve 2 kız çocuğuna daha sahip olmuştu. Son olarak "Var Mısın Yok Musun" adlı yarışma programında tanıştığı Şeyma Subaşı'ndan da bir kız bebek sahibi olan Acun, 4 kızından en büyüğünü bugün evlendirdi. 1990 doğumlu olan 26 yaşındaki Banu Ilıcalı'nın Efe Ceyhun ile evlendiği düğün töreninde çiftin akrabalarının yanı sıra TV8'den birçok tanıdık isim de yer aldı.

Son Güncelleme: 26.09.2016 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.