Adriana'dan İstanbul Twitleri

Rockçı Tyler ile Türkiye'de TV programı yapmaya hazırlanan Adriana Lima'nın twitter’daki Türkiye sohbetine 2.4 milyon kişi tanık oldu.

09 Nisan 2014 Çarşamba 23:14
Adriana'dan İstanbul Twitleri






Adriana'dan İstanbul Twitleri

 

Rockçı Steven Tyler ile topmodel Adriana Lima'nın twitter’daki Türkiye sohbetine 2.4 milyon kişi şahit oldu. Lima, İstanbul’da konser verecek olan Aerosmith'in solistine şehri övdü.

Milyon dolar versen böyle reklam yapılmaz. 14 Mayıs'ta İTÜ Arena’da konser verecek olan efsane rock grubu Aerosmith'in solisti Steven Tyler, geçen hafta İstanbul’da bir reklam filmi çeken Brezilyalı topmodel Adriana Lima'ya, Türkiye’yle ilgili tweet attı. “İstanbul'da olduğunu duydum. Turnenin startını orada vereceğiz. Biz gelene kadar orada kalabilir misin? diyen Tyler'a cevap gecikmedi. Twitter’da 1.4 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü iç giyim devi Victoria’s Secret’ın meleği şunları yazdı: Turnenize başlayacak daha güzel bir yer seçemezdiniz. Eğer o tarihte İstanbul'da olursam sizle sahnede dans ediyor olacağım. KAYNAK: ÖNDER SARIAHMETOĞLU



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.