Akalın'dan Gülşen'e 100 bin liralık hediye

Demet Akalın Gülşen'e doğum günü hediyesi olarak değeri 100 bin lira olan saat hediye etti.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:22
Akalın'dan Gülşen'e 100 bin liralık hediye






Akalın'dan Gülşen'e 100 bin liralık hediye
   Demet Akalın Gülşen'e doğum günü hediyesi olarak değeri 100 bin lira olan saat hediye etti.Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen yeni yaşını geride bıraktığımız günlerde kutladı. Dostlarıyla birlikte bir parti veren ve o anlardan görüntüler de paylaşan Gülşen bu özel gecede çok pahalı hediyeler de aldı.
   Aldığı bu hediyelerden  biri de  Demet Akalın’ın aldığı bilezik modelli saat oldu. Akalın’a ücret almadan şarkı verdiği bilinen Gülşen’in bu jestinin altında kalmayan Akalın ona ünlü bir markanın yılan tasarımlı saatini hediye etti. İnstahikaye kısmında bu saatini sevenleriyle paylaşan Gülşen’in kolunda 100 bin lira taşıdığı ortaya çıktı. Saatin taşlı modelleri 150 bin lirayı buluyor.

Son Güncelleme: 31.05.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.