Akasya Aslıtürkmen'den tüyler ürperten itiraf

Akasya Aslıtürkmen'den tüyler ürperten itiraf

17 Şubat 2015 Salı 18:19
Akasya Aslıtürkmen'den tüyler ürperten itiraf






Akasya Aslıtürkmen'den tüyler ürperten itiraf

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.
2008 yılında Büyükada'da bir faytoncunun tecavüzüne uğrayan Akasya Asıltürkmen de yaşadıklarını anlatan tweeet’ler attı. olayı anlattı.
 Aslıtürkmen Twitter hesabından “Artık utanmıyorum" diyerek paylaştığı yazıda, başından geçenleri ve yaşadıklarını şöyle anlattı:
 17 yaşındaki bir gencin saldırısına uğramamın üzerinden tam altı sene geçti. Seneleri saymak kolay, çünkü olaydan tam otuz gün sonra doğan yeğenimin yaşı o kadar.
 Şimdi yazacaklarımı paylaşabilecek gücü de dün akşam timeline’ımda gördüğüm/görmek zorunda kaldığım tweet sayesinde buldum.
Senelerdir kafamda dönenleri paylaşmak için bir fırsat işte. Hayata karşı öfkeli, yabani yetişmiş, bu arada geri döndürülemez şekilde hastalanmış bir çocuk.
"UĞUR DÜNDAR'A KIZGINIM"
Olayı ana haber bültenlerinde canlandırma çekmeye üşenmeden, yayınlanmış dizilerimden aldığı parçaları, bir takım saldırı görüntüleriyle kurgulayıp yayınlayan  Uğur Dündar ve gibilerini nasıl affedeceğimi ise gerçekten bilmiyorum.
"KÖTÜ KALPLİ VE MERHAMETSİZLER"
Çünkü 17 yaşındaki çocuğun sadece hasta olduğunu düşünüyorum. Bu gazeteci/haberci tayfasının ise kötü kalpli, hırslı ve merhametsiz oldukları ortada.
 Kırsalda cinsel saldırıya uğramış kadın/kızların kendini öldürmesi beklenir. Sebebini hiç düşündünüz mü? Sadece namus meselesi değil, hayır.
 O utancın ağırlığıyla yaşamayı kaldıramadıkları için. Hayır hayır!!! Kızın yaşadığı utancı demiyorum. Bildiklerini kaldıramayan toplumun utancı.
 Kız, onların utancına kurban verilir. Yorgan gitti, dava bitti! Göz önünde dolaşmasından iyidir. Her gün ona bakarak rahatsız olmaktan kurtulurlar.

 Vahşilik gibi görünen bu tepkiyi büyük ve daha medeni olduğunu sandığınız toplumlar da verir. Sadece biraz daha soğukkanlılıkla yaparlar.






Son Güncelleme: 17.02.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.