Alanya'da DJ Mark Knight coşkusu

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), () - DÜNYANIN en ünlü DJ'lerinden biri olarak kabul edilen Mark Knight, Alanya'da eğlence severleri coşturdu. Alanya'nın gözde eğlence mekanlarından 'Summer Garden Disko'nun açılış gecesinde sahneye çıkan...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 12:04
Alanya'da DJ Mark Knight coşkusu






Engin ANAK/ALANYA (Antalya), () - DÜNYANIN en ünlü DJ'lerinden biri olarak kabul edilen Mark Knight, Alanya'da eğlence severleri coşturdu.
Alanya'nın gözde eğlence mekanlarından 'Summer Garden Disko'nun açılış gecesinde sahneye çıkan DJ Mark Knight hayranlarına unutulmaz bir gece geçirtti. Açılış partisinde yaklaşık 2 bin tatilci ve turistin karşısına çıkan Knight, performansı ile kendisini dinleyenleri coşturdu. Yabancı turistlerin ilgi odağı olan Knight çaldığı house, deep house, tech-house tarzı müziklerle yaklaşık 2 saat mikser başında kaldı.
Dünya dans müziğinin önde gelen isimlerinden sayılan DJ Mark Knight, geçmişte kazandığı sayısız ödülün yanında Grammy adaylığıyla da tanınıyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.