Aleyna Tilki son yaptığıyla herkesi çileden çıkardı

 Şarkıcı Aleyne Tilki son günlerdeki sıradışı hareketleri ile dikkatleri üzerine toplamaya başlarken artık tepkileri de üzerine toplamaya başladı.

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:15
Aleyna Tilki son yaptığıyla herkesi çileden çıkardı






Aleyna Tilki son yaptığınla herkesi çileden çıkardı

   Şarkıcı Aleyne Tilki son günlerdeki sıradışı hareketleri ile dikkatleri üzerine toplamaya başlarken artık tepkileri de üzerine toplamaya başladı.Genç şarkıcı Aleyna Tilki, seyahat ettiği uçakta telefonla konuşunca yolcular büyük panik yaşadı. Israrlara rağmen Aleyna telefonunu kapatmadı. 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, uçakta hem kendisinin, hem de diğer yolcuların can güvenliğini hiçe saydı. Business'ta yolculuk eden Tilki, uçak inişe geçtiği anda telefonunu açtı. Telefonla konuşmaya başlayan Tilki, kabin görevlilerinin ve yolcuların uyanlarına aldırış etmedi. "Ne olacak ki?" diyerek konuşmasına devam eden Tilki'ye uçağın ikinci pilotu müdahale etti. Kokpitten çıkıp gelen ikinci pilot, genç şarkıcıyı uyarıp telefonunu kapattırdı.

Haberler

Son Güncelleme: 20.05.2018 05:16
Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.