Ali Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin”

 Televizyonlarda en çok tartışılan programlardan olan evlilik programı sunucusu Esra Erol'un eşi sosyal medya hesabı üzerinden girdiği söz dalaşı ile gündem oldu.

17 Nisan 2018 Salı 08:58
Ali Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin”






Ali Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin”

   Televizyonlarda en çok tartışılan programlardan olan evlilik programı sunucusu Esra Erol'un eşi sosyal medya hesabı üzerinden girdiği söz dalaşı ile gündem oldu.Evlilik programları sunucusu Esra Erol'un kocası Ali Özbir, sosyal medya hesabı üzerinden girdiği bir söz dalaşıyla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Esra Erol’un eşi Ali Özbir, takipçilerden gelen eleştirilere sert cevap verdi. Esra Erol’da programında Leyla Atay’ın avukatlığını yapan Tuğçe Nermin Türk, sosyal medya hesabı Instagram’dan kendisine gelen güzel mesajlar için teşekkür eden bir yazılı fotoğraf paylaştı. Bunun üzerine bir takipçinin yaptığı yorum Esra Erol’un eşi Ali Özbir’i kızdırdı. Esra Erol’la ilgili imalı bir yoruma Ali Özbir, “Neyi biliyorsun kızım ispat etmezsen şerefsizsin” yazarak karşılık verdi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Esra ErolAli Özbir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.