Amerikalı kadın soyundu bir anda fenomen oldu

Çektiği fotoğrafı samimi bir şekilde Yayınlayan kadın,açıklamalarında da samimi olarak yapınca bir anda herkesin gözdesi oldu.

28 Mart 2015 Cumartesi 09:28
Amerikalı kadın soyundu bir anda fenomen oldu






Amerikalı kadın soyundu bir anda fenomen oldu

Orta yaşa merdiven dayamış bir kadın, Hollis’in sahilde çektiği fotoğrafta buruşmuş karnı ve fit vücudu görülebiliyordu. Tepki çekebileceğinden bir an bile korkmayan Hollis, gururla verdiği bu pozun altında şu mesajı paylaştı:

“Karnım buruş buruş ama bikini giyiyorum. 3 kocaman bebek taşıdığım için karnım artık düzelmeyecek seviyede kırıştı. Göbek deliğim sarktı… (Ki ben bunun mümkün olduğunu bile bilmiyordum) ve üzerimde de bir bikini var. bikini giydim çünkü vücudumla ve tüm izlerimle gurur duyuyorum. O izler, bebeklerimi taşıdığımı ve bunun ne kadar kutsal bir şey olduğunun göstergesi. Sarkık karnım ise, kilolarımı vermek için ne kadar uğraştığımın kanıtı. Bikini giyiyorum çünkü bu konuda fikri önemli olan tek bir adam var ve o da bu şekilde görünmek için ne kadar çaba harcadığımı biliyor. Aynı adam, benim vücudum kadar seksi bir vücut görmediğini söylüyor. Buna vücudumdaki izler de dahilmiş. Onlar ‘yara’ değil hanımlar. Onlar sadece çizgi ve siz bunları hak ettiniz. Vücudunuzu gururla herkese gösterin!
KAYNAK : Milliyet

Son Güncelleme: 28.03.2015 09:46
Anahtar Kelimeler:
FacebookSamimiGüzellik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.