Annesiyle dudak dudağa fotoğrafına büyük tepki

 Bir televizyon kanalında "Kısmet Olur" yarışmasındayken evin en sivri dilli gelin adayı olan Melis Buse Betkayan, Instagram paylaşımıyla bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

14 Nisan 2018 Cumartesi 11:46
Annesiyle dudak dudağa fotoğrafına büyük tepki






Annesiyle dudak dudağa fotoğrafına büyük tepki

   Bir televizyon kanalında "Kısmet Olur" yarışmasındayken evin en sivri dilli gelin adayı olan Melis Buse Betkayan, Instagram paylaşımıyla bazı takipçilerinin tepkisini çekti.Yarışma sonrasında çok sayıda takipçi kazanan Melis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.Annesiyle olan samimiyetini ve yakınlığını göstermek adına dudak dudağa bir kare paylaşan Melis Buse Betkayan, çok farklı yorumlar aldı. Kimi takipçileri genç kadının annesine olan sevgisini böyle göstermek istediğini söylerken kimileri de onu şov yapmakla suçladı.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.