Antalya’yı Güzeller Bastı

Antalya'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması kampı başladı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 19:06
Antalya’yı Güzeller Bastı






 

Antalya’yı Güzeller Bastı

   Antalya'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması kampı başladı.
   20 ülkeden 20 kraliçe adayının katıldığı kampın startı, BLM Beach'teki beach partiyle verildi. Aralarında İtalya, Polonya, Rusya, Slovenya, Estonya, Belarus, Ukrayna, Almanya gibi farklı ülkelerden kraliçe adayları, partide gönüllerince eğlendi. Bikiniler içinde güzelliklerini sergileyen güzeller, plajda güneşlenen turistler tarafından da ilgiyle izlendi.
   Finallistlerle yakından ilgilenen yarışma organizatörü F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan, kampın yoğun geçeceğini, bu nedenle ilk gün finalistleri Kaleiçi turu ve beach partiyle eğlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çalışkan, “Bugünden itibaren final gecesi için çalışmalarımız başlayacak. Her gün 8 saate yakın podyum ve koreografi çalışması yapacağız. Çok yorulacaklar fakat final gecesine hazır olmalılar. Jürinin karşısına eksiksiz çıkmak için çalışacaklar" dedi. 
   

Foto Galeri

   Yarışmanın uluslararası boyutuna dikkat çeken Çalışkan, “Antalya'nın tek uluslararası ve patentli güzellik yarışmasını yapıyoruz. Tamamen dikkat ve hassasiyet isteyen bir organizasyona imza atıyoruz. Finalimiz 5 Haziran gecesi Side'de bulunan Emirhan Hotel's'de yapılacak" diye konuştu.
   Beach partinin ardından Antalya'nın tarihi semti Kaleiçi'ni dolaşan kraliçe adayları, bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Kaleiçi'ndeki bir otelde dinlenme molası veren ülke temsilcileri, havuza girmeyi de ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 28.05.2015 19:08
Anahtar Kelimeler:
AntalyaGüzeller
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.