Aslıhan Güner; emeklerimizin karşılığını almak harika bir şey

ÖNÜMÜZDEKİ 13 Mart’ta vizyona girecek ‘Selam Bahara Yolculuk’ filminin fragmanı kısa sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesi, başrolde oynayan Aslıhan Güner’i sevindirdi. Güner, “Bu kadar kısa bir sürede...

25 Şubat 2015 Çarşamba 10:54
Aslıhan Güner; emeklerimizin karşılığını almak harika bir şey






ÖNÜMÜZDEKİ 13 Mart’ta vizyona girecek ‘Selam Bahara Yolculuk’ filminin fragmanı kısa sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesi, başrolde oynayan Aslıhan Güner’i sevindirdi. Güner, “Bu kadar kısa bir sürede böylesine bir ilgi tabii ki mutluluk verici” dedi.
Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan’ın yanı sıra Kırgız oyuncular Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova’nın da rol aldığı film, Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye’de çekildi. Fragmanı internette yayınlanınca kısa sürede 1 milyondan fazla tıklanan ‘Selam Bahara Yolculuk’ filminin vizyona girmesini heyecanla beklediğini, şimdiden gördükleri ilgiden çok etkilendiğini belirten Aslıhan Güner, "Emeklerimizin karşılıgını almak harika bir şey” dedi.
Vizyona girdiği 2013 yılında 2.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Selam' filminin devamı niteliğindeki 'Bahara Yolculuk' filmi için stüdyoya giren Aslıhan Güner, Yücel Arzen'in 'Söz Vermiştin' isimli şarkısını söylemek üzere stüdyoya girdikten sonra film için hazırlanan bir besteyi ilk kez seslendirirken heyecanlandığını anlatmıştı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.