Aslıhan Güner, ‘Selam-Bahara Yolculuk’ ile Anadolu yollarında

GEÇEN 13 Mart’ta vizyona giren ve 2 haftada 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendiği açıklanan ‘Selam-Bahara Yolculuk’ filminin başrol oyuncusu Aslıhan Güner ve ekip arkadaşları İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde büyük...

02 Nisan 2015 Perşembe 10:45
Aslıhan Güner, ‘Selam-Bahara Yolculuk’ ile Anadolu yollarında






Aslıhan Güner, ‘Selam-Bahara Yolculuk’ ile Anadolu yollarında

GEÇEN 13 Mart’ta vizyona giren ve 2 haftada 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendiği açıklanan ‘Selam-Bahara Yolculuk’ filminin başrol oyuncusu Aslıhan Güner ve ekip arkadaşları İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde büyük ilgi gördü.
Filmin başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Altınbek Elkinbaev ve görüntü yönetmeni Hayal Aslanzade, gala ardından 18 Mart’tan itibaren Anadolu yollarına düştü. Gezi ile ilgili not ve fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşan Aslıhan Güner, Kentplus’ta hayranları ile bir araya gelirken gördüğü ilgi ile ilgili "Mükemmeldi. Hepinizin ayaklarına sağlık, çok teşekkür ederiz kucak dolusu sevgiler” dedi. Konya’nın ardından Güner, Karadeniz Bölgesi’nde 23 ve Mart’ta film ekibi ile Samsun ve Ordu’ya giderken ‘Kara Lahana çorbası’ ve pideyi çok sevdiğini vurguladı. Hayranları ile birlikte filmi izleyen ve bir araya gelerek soruları yanıtlayan Aslıhan Güner, 30 Mart’ta Nevşehir’deki hayranları ile bir araya gelirken, Kapadokya ve Peribacaları’na hayran kaldığını gizleyemedi. Kapadokya ardından Aksaray’da Ihlara Vadisi’ne giden Aslıhan Güner hayranları, sanatçının Bursa başta olmak üzere diğer kentlere de gelmesi için sosyal medyada yoğun çaba içerisinde giderken afiş hazırlayanlar bile oldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.