Aslında çok dişiyim

Bir tv porgramında sunuculuk yapacak olan Dilara Gönder özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23 Ekim 2017 Pazartesi 10:27
Aslında çok dişiyim






Aslında çok dişiyim

   Bir tv porgramında sunuculuk yapacak olan Dilara Gönder özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.TV8'de Boksun Yıldızları programını sunacak olan Dilara Gönder, evliliği ve özel hayatıyla ilgili pek çok sırrını okuyucularla paylaştı.  

   Aşkın en zayıf noktası olduğunu söyleyen  Dilara Gönder, “Dibine kadar aşık olan biriyim. Salya sümük ağlamak da ne, gözyaşlarımla duvarları yıkarım. Duygularımı çok net ifade ederim” diyerek, tam bir evlilik kadını olduğunu da sözlerine ekledi.

   Posta Gazetesi’ne konuşan Gönder, “Hem çocuk hem kariyer yapacağım demiyorum, çocuğum olursa kariyerimi bir kenara bırakırım, çocuğumu bakıcıya bırakmam” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca bir süredir pilates yaptığını da ifade eden Gönder, fiziğini buna borçlu olduğunu belirtti. Kendisi de lisanlı atlet olan sunucu, dışarıdan sert ve hareketlerinin erkeksi görünmesi ile ilgili olarak da ilginç bir itirafta bulundu: “Maskülen görünüyorum ama aslında çok dişiyim. Hayat ve iş beni erkeksileştirdi diyebilirim.”

Anahtar Kelimeler:
Dilara Gönder
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.