AVM'de Enes Batur İzdihamı programı iptal ettirdi

Youtube'de 2 milyona yakın hayran kitlesine sahip Türkiye'nin genç youtuberlerinden Enes Batur'un Antalya'da bir AVM'de düzenlediği etkinlik aşırı izdiham yüzünden iptal edildi.

16 Ekim 2016 Pazar 23:13
AVM'de Enes Batur İzdihamı programı iptal ettirdi






AVM'de Enes Batur İzdihamı programı iptal ettirdi

Youtube'de 2 milyona yakın hayran kitlesine sahip Türkiye'nin genç youtuberlerinden Enes Batur Sungurtekin, Antalya'da bir AVM'de düzenlediği etkinlik aşırı izdiham yüzünden iptal edildi.

PROGRAMI İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDI

Tıpkı bir popstar gibi binlerce hayranı olan genç internet yıldızı, daha sonra Facebook sayfasında kimsenin zarar görmemesi için buluşmayı iptal ettiğini açıkladığı bir video yayınladı. Bu video da 60 binin üzerinde seyredildi.

Antalyalı Youtuber Enes Batur Sungurtekin, ‘New Day New Game’ adını verdiği eğlenceli videolardan oluşan YouTube sayfasıyla tanınıyor. YouTube’da 2 milyonun üzerinde takipçisi olan genç komedyen, Ankara’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşma yapmak istedi. Onu internetten takip eden hayranlarının çıkardığı izdiham yüzünden Batur buluşmayı iptal etti.
Türkiye’nin en ünlü YouTube yayıncılarından biri olan Enes Batur, Ankara’nın en işlek AVM’lerinden birinde hayranlarıyla bir buluşma düzenledi. Ancak AVM’ye 10 bine yakın insan hücum edince izdiham çıktı. Güvenlik yetersiz kalınca da devreye polis girdi.
Son Güncelleme: 16.10.2016 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.