Ayshe: Arabeskte bile oynayabilirim

BELÇİKA’da dünyaya gelen Türk kökenli oyuncu-şarkıcı 'Ayshe' olarak tanınan Ayşe Akın, "Dans; hayatım demek. Müzik olmasın, arabeskte bile kalkıp oynayabilirim" dedi. Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli...

31 Ocak 2015 Cumartesi 10:23
Ayshe: Arabeskte bile oynayabilirim






BELÇİKA’da dünyaya gelen Türk kökenli oyuncu-şarkıcı 'Ayshe' olarak tanınan Ayşe Akın, "Dans; hayatım demek. Müzik olmasın, arabeskte bile kalkıp oynayabilirim" dedi.
Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında Ayshe ile yapılan röportaj yayınlandı. Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Ayshe, Belçika’da doğup, büyüdüğünü, 22 yaşında olduğunu, 2 yıldır Türkiye’ye gelip-gittiğini söyledi. Oyuncu olmayı bile hayal etmediği sırada Türkiye’ye geldiği bir yaz tatilinde teklifi kabul edince kendisini ‘Muhteşem Yüzyıl’ın deneme çekimlerinde bulduğunu anlatan Ayshe, "İlk çekimde okeylendim. Muhteşem Yüzyıl’da Gabriela karakteriyle başladım” dedi.
Daha sonra katıldığı 'Güllerin Savaşı' dizisinde 'Duygu' karakterini canlandırmaya başlarken yabancılık çekme endişesi taşıdığını, sette çok sıcak ortam ile karşılaştığını anlatan genç oyuncu, "Allah’a şükürler olsun. Hepsi birbirinden iyi oyuncuların hepsi bana yardımcı oldu. Set ortamı çok keyifli" diye konuştu. Ayshe, bir soru üzerine "Kötü karakterleri canlandırmanın dezavantajları var. Bazı insanlar dizi ile yaşadıkları için gerçek hayatta da o kişiyi kötü görebiliyorlar" derken, müzik çalışmaları için şunları anlattı:
"İlk şarkımız çok sevildi. Cem Belevi ile süper star Ajda Pekkan’ın yıllar önce söylediği ‘Kim Ne Derse Desin Aşk İçin’i tekrar seslendirdik. Çok güzel yorum ve tepkiler alıyoruz. İkinci şarkının hazırlığına geçtik. Dans performansını daha iyi sergilemek istiyorum. Dans benim hayatım demek. 2-3 yaşındayken düğüne gittiğimizde insanlar pistte oynarken ben çıkar ortaya geçermişim onlara yetermişim. Müzik olmasın arabeskte bile kalkıp oynayabilirim."

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.