Az konuşan erkeklerden hoşlanırım

 Oyuncu Esra Dermancıoğlu, verdiği bir röportajda aşk için "Tutkulu aşık olmayacaksam olmayayım" diyerek hayattaki her şeyi tutkuyla yaptığını söyledi.

23 Nisan 2017 Pazar 23:57
Az konuşan erkeklerden hoşlanırım






Az konuşan erkeklerden hoşlanırım
   Oyuncu Esra Dermancıoğlu, verdiği bir röportajda aşk için "Tutkulu aşık olmayacaksam olmayayım" diyerek hayattaki her şeyi tutkuyla yaptığını söyledi.Esra Dermancıoğlu, tutkunun kendisine iyi geldiği aşkı da tutkulu olacaksa istediğini söyledi.
   Esra Dermancıoğlu, aşk konusunda şunları söyledi; "Öylesine olacaksa olmasın daha iyi. Arkadaşlarım bana dertlerini anlattıklarında onları güldürmeye çalışırım. Dramatik olaylar anlatmak için gelip evden kahkahalarla ayrıldıkları olmuştur. Gülmeliyiz, çünkü dünyada çok acı var.Az konuşan erkeklerden etkilenirim. Çok anlatan, sahne alanları ise sevmiyorum. Erkeğin doğasını, hayata bakışını, olaylara verdiği reaksiyonu daha sağlıklı buluyorum. Kadın olmanın o girift doğası çok yorucu. Kötülük yapmaya çok üşeniyorum."
Anahtar Kelimeler:
Esra Dermancıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.