Azerbaycanlı sanatçı Müşfik Şahverdiyev Türk filminde 

Azerbaycan'ın Kahkaha Makinesi olarak bilinen ünlü sanatçı Müşfik Şahverdiyev Türk oyuncularla birlikte 'Milyonluk Kuş' filminde kamera karşısına geçti.

24 Temmuz 2018 Salı 18:41
Azerbaycanlı sanatçı Müşfik Şahverdiyev Türk filminde 






Azerbaycanlı sanatçı Müşfik Şahverdiyev Türk filminde 


Rol aldığı filmler, klipler milyonlarca kişi tarafından izlenen Azerbaycan'lı ünlü sanatçı Müşfik Şahverdiyev Milyonluk Kuş filminde Türk meslektaşlarıyla birlikte aynı sahneleri paylaşıyor. Sadece Azerbaycan'da değil Türk dünyasının en iyi komedyenleri arasında yer alan ünlü sanatçı, çok sayıda komedi filminde rol aldı. 

17 Ağustos'ta vizyona girmeye hazırlanan komedi filmi 'Milyonluk Kuş' ile ilgili süpriz haberler gelmeye devam ediyor..

Geçtiğimiz günlerde filmin şarkısını ENBE Orkestrası'nın seslendirdiğini duyuran Artlemma yapım, oyuncular arasında Ufuk Özkan, Gökçe Özyol, Mehtap Bayri'nin yanı sıra, Azerbaycan'da kahkaha makinesi olarak bilinen, ünlü komedyen Müşvik Şahverdiyev yer aldığını açıkladı. Genç oyuncunun oynadığı komedi filmleri izlenme rekorları kırıyor. 

Ata Demirer'i andıran tavırlarıyla oldukça sevilen sempatik oyuncunun Türk oyuncularla birlikte rol aldığı 'Milyonluk Kuş'taki sergilediği performans hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor.

Müşfik Şahverdiyev filmle ilgili olarak çok heyecan duyduğunu, Türk halkının beğenisini kazanmak için tüm gücünü koyarak oynadığını, Bakü'de gerçekleştirilen çekimlerde özellikle Ufuk Özkan ile olan sahnelerinde büyük keyif alarak oynadığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.