Bahar Öztan çocuklar için podyuma çıkacak

Geçirdiği amansız hastalıkla mücadeleden yılmayan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Bahar Öztan, çocuklar için podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

02 Kasım 2018 Cuma 09:49
Bahar Öztan çocuklar için podyuma çıkacak






Bahar Öztan çocuklar için podyuma çıkacak

Geçtiğimiz yıl nükseden hastalığını ikinci kez yenen Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de alışveriş turunda görüntülendi.

Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Öztan, 11 Kasım'da bir sosyal sorumluluk projesinde podyuma çıkacağını söyledi.

Bahar Öztan, “Arkadaşım Pınar Bent'in 11 Kasım'da yapılacak sosyal sorumluluk projesinde podyuma çıkacağım. Bu proje çocuklar için yapılacak. Onu için toplantı yaptık. Şimdide ufak tefek bir şeyler alacağım.” dedi. Öztan, sağlığı hakkında ise "Şükür  iyiyim" dedi. 

Ünlü sanatçı Barış Manço ile fotoromanlarda rol alan Bahar Öztan, Çarli'nin Melekleri filminde de oynamıştı. İlk filmi olan Mahkum'da Cüneyt Arkın, Hale Soygazi ile kamera karşısına geçen Bahar Öztan, Şaşkın Milyoner, Doktor Civanım, Aşk Kapıyı Çalınca ve Görgüsüzler filminde oynamıştı 1962  doğumlu Bahar Öztan halk arasında "Gamzeli Güzel" olarak biliniyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.