Başrol oyuncusuna bisiklet hediye edildi

KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde çekimleri sona eren 'Mavi Bisiklet' filminin çocuk başrol oyuncusu Selim Kaya'ya mavi renkli bisiklet hediye edildi. Babasını kaybetmiş bir çocuğun anneannesi ile birlikte yaşama tutunma hikayesi ve çocuğun...

23 Şubat 2015 Pazartesi 17:11
Başrol oyuncusuna bisiklet hediye edildi






KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde çekimleri sona eren 'Mavi Bisiklet' filminin çocuk başrol oyuncusu Selim Kaya'ya mavi renkli bisiklet hediye edildi.
Babasını kaybetmiş bir çocuğun anneannesi ile birlikte yaşama tutunma hikayesi ve çocuğun mavi bir bisiklet alma hayalinin anlatıldığı 'Mavi Bisiklet' adlı filmin çekimleri Akşehir İlçesi'nde gerçekleşti. Filmi memleketinde çekmekten mutluluk duyduğunu belirten yönetmen Ümit Köreken, film çekimlerinin bugün sona erdiğini belirtti. Türk- Alman yapımı bir film olduğunu kaydeden Köreken, filmin Türkiye’nin ilk çocuk filmlerinden biri olma özelliğini taşıdığını söyledi. Köreken, ''Filmimizin çekimlerini tamamladık. Şimdi post prodüksiyon dediğimiz aşama var. Filmimiz tamamlandıktan sonra yaz aylarında festivallere katılacak. 2016 yılının başlarında da filmimiz inşallah vizyona girecek'' dedi.
Ali rolünü canlandıran Akşehirli çocuk başrol oyuncusu Selim Kaya’ya çekimlerin son gününde, filmin adını taşıyan mavi renkli bisiklet hediye edildi. Kaya'nın rolü gibi gerçek hayatta da bir bisikletinin olmasını hayal ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.