Bekaretini Arap İş Adamına 3 Milyon Dolara Sattı

Amerikalı model bekaretini internetten satışa çıkardı.

17 Kasım 2017 Cuma 09:23
 Bekaretini Arap İş Adamına 3 Milyon Dolara Sattı






 Bekaretini Arap İş Adamına 3 Milyon Dolara Sattı

   Amerikalı model bekaretini internetten satışa çıkardı.İnternette bekaretini satışa çıkartan 19 yaşındaki Amerikalı modele en yüksek telifi veren Abu Dabili bir iş adamı, tek gece için 3 milyon doları gözden çıkardısmini Giselle olarak açıklayan 19 yaşındaki Amerikalı model internet üzerinden bekaretini satılığa çıkardı.        

   İsmi açıklanmayan bir Hollywood yıldızından daha fazla teklif veren Abu Dabili bir iş adamı, 3 milyon dolar karşılığında modelin bekaretini satın aldı.Bekareti için teklifin 3 milyon dolara kadar çıkacağını asla hayal edemediğini söyleyen model, bekaretini satışa çıkaran kızlara tepki gösterilmemesi gerektiğini belirterek, "Herkes bu konuda özgür. Eğer ilk cinsel deneyimimi sevmediğim ve evli olmadığım bir adam ile geçirmişsen bu benim tercihimdir ve herkesin saygı göstermesi lazım" dedi.Almanya'da çiftin ilişlkiye girmesi için bir otel ayarlandı. Model iş adamı ile ilişkiye girdiği sırada yakınlarında güvenlik görevlileri bulunucak.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Giselle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.