Bella Hadid yardım için soyundu, Mert Alaş fotoğrafladı

Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile fotoğrafçı Mert Alaş, kronik hastalıklara sahip bireylerin hayallerini gerçekleştirmelerini amaçlayan yardım projesi için birlikte poz verdi.

04 Ekim 2017 Çarşamba 14:31
Bella Hadid yardım için soyundu, Mert Alaş fotoğrafladı






Bella Hadid yardım için soyundu, Mert Alaş fotoğrafladı

   Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile fotoğrafçı Mert Alaş, kronik hastalıklara sahip bireylerin hayallerini gerçekleştirmelerini amaçlayan yardım projesi için birlikte poz verdi. DSection adlı derginin bir yardım vakfı ile işbirliği içinde gerçekleştirdiği kampanya moda dünyasının ünlülerini bir araya getirdi.  

   Derginin Terra dos Sonhos adlı vakıf ile birlikte gerçekleştirdiği bu kampanya, kronik hastalıklara sahip bireylerin hayallerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Birkaç farklı kapakla piyasaya çıkan dergide tanıtılan beyaz tişörtlerin satışından elde edilen gelir, derneğin bu kampanyası için kullanılacak.

Haberler

Son Güncelleme: 04.10.2017 14:45
Anahtar Kelimeler:
Bella HadidMert Alaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.