Berkay Hardal'ın İsrailli hayranları otel bastı

Berkay Hardal, “İstanbullu Gelin” dizisiyle büyük üne kavuştuğu İsrail’de Hollywood yıldızları gibi karşılandı. Bir AVM’de düzenlenen hayran buluşmasına 5 bini aşkın kişi katıldı, etkinlik sonrası hayranları genç oyuncunun otelini bastı..

18 Şubat 2019 Pazartesi 08:25
Berkay Hardal'ın İsrailli hayranları otel bastı






Berkay Hardal'ın İsrailli hayranları otel bastı


İstanbullu Gelin dizisi ile büyük sükse yapan Berkay Hardal, İsrail'de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Otelden dışanı çıkmayan Hardal'ın hayranları, sabrı taşında güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı.
Snop Magazin'de bugün yer alan habere göre “İstanbullu Gelin” İsrail’de izlenme rekorları kırarken, dizinin oyuncuları ülkede şöhret oldu. Dizinin en sevilen karakterlerinden Murat Boran’ı canlandıran Berkay Hardal’ın İsrail ziyareti de ülkede büyük yankı uyandırdı. Moda markası Castro’nun yeni reklam kampanyası için İsrail’e giden genç oyuncu, orada geçirdiği 4 gün boyunca hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

5 BİN KİŞİ ONU GÖRMEK İÇİN KUYRUĞA GİRDİ

Berkay Hardal için geçtiğimiz cuma günü Tel Aviv kentindeki TLV Fashion Mall’da bir hayran buluşması etkinliği düzenlendi. Sabahın çok erken saatlerinde alışveriş merkezinin önünde toplanan ve uzun kuyruklar oluşturan Berkay Hardal hayranları, genç oyuncuyu coşkulu alkışlar eşliğinde karşıladı. 5 bini aşkın kişinin katıldığı etkinlikte bazı hayranlar heyecandan gözyaşlarına boğulurken, bazıları da çığlıklar atarak sevgi gösterilerinde bulundu.

BBG EVİNİ ZİYARET ETTİ

Berkay Hardal, İsrail‘in en çok izlenen televizyon programları arasında yer alan “Biri Bizi Gözetliyor” konseptli “Big Brother Israel” programına da VIP konuk olarak katıldı. Hardal, yarışma evini ziyaret edip yarışmacılarla bir araya geldi. Genç oyuncu, ülkede geçirdiği 4 gün boyunca katıldığı organizasyonlar dışında otelden dışarı çıkamadı. Konakladığı otele baskın yapan hayranları, Berkay Hardal’ı görmek için saatlerce bekledi. Fanatik hayranlar zaman zaman otel görevlilerine de zorlu anlar yaşattı.
 

Anahtar Kelimeler:
Snop MagazinBerkay Hardal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.