Berrak Tüzünataç'ın evini soyanlar yakalandı

İstanbul'daü Lüks evlere girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadın 2 kişi polis tarafından yakalandı.

13 Eylül 2014 Cumartesi 19:43
Berrak Tüzünataç'ın evini soyanlar yakalandı






Berrak Tüzünataç'ın evini soyanlar yakalandı

İstanbul sosyetesinin evlerini soyup soğana çeviren ve polisi uzun süredir peşinde koşturan hırsızlıktan sabıkalı çift sonunda yakalandı.Şüphelilerin oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç’ın Arnavutköy’de bulunan evinden de 4 Eylül tarihinde hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler son 15 gün içinde Arnavutköy ve Kuruçeşme semtlerinde birbiri ardına yaşanan hırsızlık olayları üzerine soruşturma açtı. Hırsızların gece yarısından sonra giriş katlarda bulunan lüks evlere sıcak nedeniyle açık bırakılan pencerelerden girdiğini tespit etti. Artan hırsızlık olayları üzerine pusu kuran polis ekipleri kısa süre sonra hırsızlık için bölgede dolaşan Recep Ş.(23) ile Sümeyye S.(19)’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde 2 bin 800 dolar para ile 3 adet cep telefonu bulundu.

ÇOK SAYIDA POLİSE GELİŞ KAYITLARI VAR

Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin daha önce de polise geliş kayıtları bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden Recep Ş.’nin daha önceden hırsızlık ve tehdit suçundan, Sümeyye S.’nin ise uyuşturucu bulundurmak, güveni kötüye kullanmak, sahte kimlik kullanmak gibi suçlardan 6 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ’IN EVİNİDE SOYMUŞLAR


Soruşturma sırasında şüphelilerin oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç’ın evinden hırsızlık yapan kişiler olduğu belirlendi. 4 Eylül tarihinde Berrak Tüzünataç’ın Arnavutköy, Boyalı Köşk Sokak’ta bulunan evinde hırsızlık meydana gelmişti. Pencereden içeri giren hırsızlar evde buldukları 120 lira para ve Berrak Tüzünataç’a ait cep telefonunu çalmışlardı. Olay sırasında şüpheliler evde buldukları Kerem K.’ye ait bir motosiklet kontak anahtarını alarak kapıda park halinde bulunan motosikleti de çalmışlardı.
Son Güncelleme: 13.09.2014 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.