Beşiktaş'ın Jelane yengesi çırıl çıplak fotoğrafını kendi paylaştı

Beşiktaşlı Tosic'in eşi şarkıcı Jelena, yatakta çırıl cıplak soyunarak çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşınca ortalık yıkıldı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 09:53
Beşiktaş'ın Jelane yengesi çırıl çıplak fotoğrafını kendi paylaştı






Beşiktaş'ın Jelane yengesi çırıl çıplak fotoğrafını kendi paylaştı


Sosyal medyada soyunarak fotoğrafını paylaşan ünlüler arasına Jelena Karleusa da katıldı. Beşiktaşlı taraftarların tepkisine neden olan paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş'ın yengesi Tosic'in eşi şarkıcı Jelena Karleusa sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla isminden sıkça söz ettiriyor. Jelena Karleusa bu kez yatakta çektiği çıplak görüntüsünü sosyal medyaya yükledi.

Şarkıcı Jelena Karleusa’nın son videosunda yatakta uzanırken görülüyor. Yorganın altında uzanan ve iç çamaşırı giymediği belli olan Jelena Karleusa, vücudunu cesurca sergilediği bu videosunu sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.


Yatakta çıplak halde olduğu hali 2 saniyelik video halinde paylaşan şarkıcı, videonun altına ise kalçalarının doğal olduğunu, estetik olmadığını yazdı…

Son Güncelleme: 10.01.2018 07:04
Anahtar Kelimeler:
Jelena Karleusa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.