Betül Demir'in zor anları

Şarkıcı Betül Demir önceki akşam Yıldız Tilbe konserindeydi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 08:40
Betül Demir'in zor anları






Betül Demir'in zor anları

    Şarkıcı Betül Demir önceki akşam Yıldız Tilbe konserindeydi.Giydiği mini etek ile zor anlar yaşayan şarkıcı frikik vermemek için konser boyunca yoğun uğraş gösterdi.Şarkıcı Betül Demir, Yıldız Tilbe konseri için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeydi.

   

   23 Temmuz’da ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Yıldız Tilbe, önceki akşam ikinci kez hayranlarıyla buluştu. Mini eteğiyle frikik vermemek için önlem alan Betül Demir, konseri ön sıradan takip etti.

   Güzel şarkıcı Betül Demir, "Yıldız, çok büyük yorumcu. Onu çok seviyorum. Şarkılarıyla hepimizin hayatında büyük yer kaplamış biri. Başka bir şey o ya! Normal de tatile gidiyordum ama Yıldız'ı izleyip gitme kararı aldım. Bir gün sonra gideceğim" şeklinde konuştu.

Haberturk

Anahtar Kelimeler:
Betül Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.