Beyaz bikinisi ie göz kamaştırdı

Model Rebecca Scott Miani'de yeni yılı karşıladı.

03 Ocak 2019 Perşembe 15:08
Beyaz bikinisi ie göz kamaştırdı






Beyaz bikinisi ie göz kamaştırdı

    Model Rebecca Scott Miani'de yeni yılı karşıladı.Alman model Rebecca Scott, Noel tatilini Miami'de geçiriyor. Esmer güzel beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı.Dünyaca ünlü isimler Noel tatillerini sıcak bölgelerde tatil yaparak geçirmeye devam ediyor.

   ABD'nin Miami kenti de bu şehirlerin başında geliyor.Ünlü Alman model Rebecca Scott da, tatil için Miami'yi tercih eden ünlü isimlerden biri.Rebecca, Hollywood yıldızı Jamie Foxx ile birlikte Miami'de..

   50 yaşındaki yakın arkadaşı ile birlikte tatil yapan model, özel bir plajda, deniz kenarında görüntülendi. Miami'nin lüks otellerinden birinin plajında, beyaz bikinisi ile dikkat çeken güzel, kıvrımlarını gözler önüne serdi.Denizden çıkıp şezlonguna yönelen Rebecca Scott, eşyalarını topladıktan sonra plajı terk etti.Scott'ın adı, geçen yaz yakın arkadaşı Jamie Foxx ile aşk dedikodularıan karışmıştı.Ancak daha sonra ikilinin arkadaş oldukları ortaya çıktı.

   Jamie Foxx, beş yıldız Tom Cruise'un eski karısı olan oyuncu Katie Holmes ile aşk yaşıyor. Rebecca'nın hayatında ise şu anda kimse yok.180 cm boyundaki güzel modelin tam adı ise Rebecca Sophia Scott.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Rebecca Scott
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.