Beyazıt Öztürk: Boşa çıkarsam ilk iş dinlenmek

Ünlü şovmen Beyaz ''Emin olun ki kafamda bir çok proje var ama boşa çıkarsam yapacağım ilk iş dinlenmek olacak.

07 Aralık 2017 Perşembe 19:07
Beyazıt Öztürk: Boşa çıkarsam ilk iş dinlenmek






Beyazıt Öztürk: Boşa çıkarsam ilk iş dinlenmek

Kanal D'nin ünlü şovmeni komedyen Beyazıt Öztürk, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Macro Center'a gelerek mutfak alışverişinde bulunan

Öztürk, daha sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi. 'Beyaz Show'un çok iyi bir şekilde ilerlediğin ifade eden Beyazıt Öztürk, ''Skeçler çok beğeniliyor, yeni sürprizlerle ilgili çalışmalara başladık.'' dedi.

'Beyaz Show'un yanı sıra bir şey yapmaya fırsat bulamadığını da ifade eden Öztürk, ''Emin olun ki kafamda bir çok proje var ama boşa çıkarsam yapacağım ilk iş dinlenmek olacak.'' diyerek gülümsedi.

Alışveriş esnasında aldığı mlli piyango biletleri de dikkatlerden kaçmazken, ''Onlar benim için değil annem ve bir kaç kişiye hediye olarak aldım"' dedi.

Siyahlara bürünmüş haliyle de dikkat çeken Öztürk, hayranlarından gelen fotoğraf isteklerini de kırmayarak fotoğraf çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.