Bikini ile hamburger keyfini takipçileri ile paylaştı

Büyük beden model Iskra Lawrence otomobilin arka koltuğunda bikinisi ile hamburger yerken fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

09 Ekim 2018 Salı 17:38
Bikini ile hamburger keyfini takipçileri ile paylaştı






Bikini ile hamburger keyfini takipçileri ile paylaştı

    Büyük beden model Iskra Lawrence otomobilin arka koltuğunda bikinisi ile hamburger yerken fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.İngiliz model Iskra Lawrence, bir otomobilin arka koltuğunda hamburger yerken çekilmiş pozunu Instagram'da paylaştı.

   Büyük beden model Iskra Lawrence, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine takipçilerinin dikkatini çekemyi başardı.Lawrence, bir otomobilin arka koltuğunda bikinisiyle hamburger yerken çekilen bir pozunu takipçileriyle paylaştı. 

   28 yaşındaki Lawrence, "Hayatta pek çok şey gibi hamburger yemenin de kendisini heyecanlandırdığını" belirttiği paylaşımında, takipçilerine zorlukların ardından hayallerini gerçekleştirdiğini anlattı. 

   Iskra'nın bu paylaşımı kısa sürede 500 bine yakın beğeni ve 5 bin yorum aldı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Iskra Lawrence
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.