Bikinili pozu dikkatleri üzerine çekti

   Oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili resmi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 

12 Temmuz 2018 Perşembe 08:02
Bikinili pozu dikkatleri üzerine çekti






Bikinili pozu dikkatleri üzerine çekti

   Oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili resmi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozla dikkat çekti.Pek çok ünlü yaz tatili için güney sahillerine akarken, oyuncu Dilan Deniz Çiçek soluğu Amerika’da aldı. Oyunculuk eğitimi için gittiği Amerika’nın Las Vegas eyaletini ziyaret eden Deniz, burada çektirdiği bikinili bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

   Dilan Çiçek Deniz, dil ve oyunculuk eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmişti. Sezon arasını eğitimi için değerlendiren güzel oyuncunun aynı zamanda bir mankenlik ajansıyla da sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Las Vegas sokaklarında bikini ve paresoyla gezen Dilan Deniz Çiçek’in iddialı fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Dilan Çiçek Deniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.