Bikinisinin üstü başına dert oldu

 Rus model Anastasia Kvitko bikinisi ile başı dertte.

15 Ağustos 2017 Salı 13:57
Bikinisinin üstü başına dert oldu






Bikinisinin üstü başına dert oldu
   Rus model Anastasia Kvitko bikinisi ile başı dertte.Rus Kim Kardashian olarak tanınan model Anastasia Kvitko hafta sonunu deniz kenarında geçirdi. 22 yaşındaki model, yüksek belli straplez bir bikini tercih etti.Genellikle kıvrımlı vücut hatlarını gözler önüne seren plaj kıyafetleri giyen Kvitko'nun bikinisinin üst kısmı askıları olmadığı için zaman zaman aşağıya kaydı.
    Güzel Rus model Anastasia Kvitko beden ölçülerini spora borçlu olduğunu söyledi.
    Sosyal medyada yaklaşık 3 milyon takipçisi olan Kvitko, Miami'de bir modellik ajansına kaydolmuş ama ondan istedikleri ilk şey kilo vermesi olmuş.Şöhretini kıvrımlı hatlarına borçlu olan Kvitko bu istediği reddetmiş. Kim Kardashian'a benzetilmesinin takipçilerinin fikri olduğunu söyleyen genç model "Onlar iri kalçamdan dolayı beni Rus Kardashian diye adlandırmayı uygun gördüler" diye konuştu.
Posta

Anahtar Kelimeler:
Anastasia Kvitko
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.