Birbirinden güzel fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı

Güzel model Kelly Gale katıldığı bir programda uçakta başına gelenleri anlattı Güzel model Kate Upton birbirinden güzel fotoğraflarını hayranları ile paylaştı.

16 Şubat 2018 Cuma 08:19
Birbirinden güzel fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı






Birbirinden güzel fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı

   Güzel model Kate Upton birbirinden güzel fotoğraflarını hayranları ile paylaştı.Başarılı model Kate Upton Instagram hesabından Sports Illustrated için çekilmiş birbirinden seksi pozları paylaştı.Kate Upton, 2011 yılında Sports Illustrated dergisi tarafından "Yılın Çaylağı" seçildiği zaman ünlü olmuştu.Aradan 7 sene geçti ve Upton, güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor.25 yaşındaki model, yine Sports Illustrated'in sayfalarını süsledi.ABD'li model, Instagram hesabından dergi için çekilmiş birbirinden seksi pozları paylaştı.Kate'in fotoğrafları yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Upton, Sports Illustrated'ın bikini özel sayısı için Bahamalar'da objektif karşısına geçmişti.Ancak bu sırada kayaya çarpan sert bir dalga yüzünden Upton, dengesini kaybetti ve denize düşmüştü.Üzerinden eteği de çıkan Kate Upton, kamera arkası ekibinin yoğun çabalarıyla önce kayanın üzerine sonra da kıyıya çıkarılmıştı.

Sözcü

Son Güncelleme: 16.02.2018 05:35
Anahtar Kelimeler:
Kate Upton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.