Bodrum'da Berrak rüzgarı esti

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da bir dondurma markasının tanıtımına katılan oyuncu Berrak Tüzünataç, ilginç kıyafeti ve esprileriyle ilgi odağı oldu. Rus turistlerin de büyük ilgi gösterdiği Tüzünataç, hayranlarına dondurma...

25 Haziran 2015 Perşembe 13:15
Bodrum'da Berrak rüzgarı esti






Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da bir dondurma markasının tanıtımına katılan oyuncu Berrak Tüzünataç, ilginç kıyafeti ve esprileriyle ilgi odağı oldu. Rus turistlerin de büyük ilgi gösterdiği Tüzünataç, hayranlarına dondurma dağıttı.
İstanbul Bağdat Caddesi'nde büyük ilgi gören Magnum Store mağazasının ikincisi, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina A.Ş. içerisinde açıldı. Oyuncu Berrak Tüzünataç'ın konuk olduğu ve Murat Başoğlu'nun da sunuculuğunu yaptığı etkinlik, tatilcilerin ilgisini çekti. Açılışın yapılacağı yere gelen ve ilginç kıyafeti ile dikkat çeken Tüzünataç'a yabancı turistlerin de ilgisi büyük oldu. Onlarca kişinin fotoğrafı çektirmek istemesinin ardından Rus turistler de aynı talepte bulununca Tüzünataç, "50 Euro lütfen" dedi. Önce şaşıran Ruslar, şaka olduğunu anlayınca sanatçıya sarılarak fotoğraf çektirdi.
Tüzünataç formunu nasıl koruduğu ile ilgili sorulara ise "Her gün düzenli ve tempolu olarak 10-16 kilometre yürüyorum. Yürümediğim gün yok gibi. Ayrıca çok da düzenli besleniyorum. Sezonu Bodrum'da bir dondurma etkinliği ile çok tatlı açtık, bugün burada herkesin neşeli olduğunu görmek beni de neşelendirdi" dedi.

Ardından standın başına geçen Berrak Tüzünataç, sunucu Murat Başoğlu ile birlikte hayranlarına dondurma dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.