Bodrum'da Funda Arar rüzgarı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), () - TÜRK pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayranlarıyla buluştu. Arar, seslendirdiği şarkılarıyla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Bodrum'daki 3 bin yıllık Antik...

02 Ağustos 2015 Pazar 12:05
Bodrum'da Funda Arar rüzgarı






Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), () - TÜRK pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayranlarıyla buluştu. Arar, seslendirdiği şarkılarıyla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.
Bodrum'daki 3 bin yıllık Antik Tiyatro'da Solfej Organizasyon, Gişe Organizasyon, Kerki Production ve Power Türk sponsorluğunda düzenlenen konserler kapsamında pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar sahne aldı. Arar, kırmızı dantelli elbisesi ile çıktığı sahnede bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserine 'Hoşgeldin' adlı yeni albümündeki 'Gamsız' şarkısıyla başlayan Arar, 'Hayatın Hesabı' şarkısı ile devam etti. Arar ardından 'Geçmez Yara', 'Ateş Düştüğü Yeri Yakar', 'Yak Gel' ve 'Camdan Kalp', 'Karartma Günleri', 'Sevda Yanığı' ve 'Arapsaçı' şarkılarını da seslendirdi. Hayranları da Arar'ın söylediği şarkılara eşlik etti.
Bir çocuk annesi olan Arar, fiziğiyle de dikkat çekti. Arar, söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli saatler yaşattı. 2 saat boyunca sahnede kalan Arar, konserinin sonunda izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.