Bolu'da Kurtlar Vadisi Oyuncularına Büyük İlgi

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da iş güvenliği firmasının açılış törenine katılan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Erhan Ufak ve Adnan Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdiler. Bolu Organize...

07 Kasım 2014 Cuma 16:07
Bolu'da Kurtlar Vadisi Oyuncularına Büyük İlgi






Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da iş güvenliği firmasının açılış törenine katılan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Erhan Ufak ve Adnan Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdiler.
Bolu Organize Sanayi Bölgesi'nde Haşim Akkaya'ya ait Mev Grup'a bağlı iş sağlığı ve güvenliği şirketi törenle açıldı. Törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nın yanı sıra Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Güllü Erhan'ı Erhan Ufak ve dizide Deli Hüsnü karakterini canlandıran Adnan Erdoğan ve davetliler katıldı. Vali Zahteroğulları dizi oyuncularıyla bir süre sohbet ederken, oyunculara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erhan Ufak ve Adnan Erdoğan vatandaşların isteklerini kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.