Boyu kısa diye başrolü alamadı

Ünlü oyuncu Tom Cruise boyunun kısa olması sebebiyle televizyon dizisinde başrolü kaptırdı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 11:22
Boyu kısa diye başrolü alamadı






Boyu kısa diye başrolü alamadı

   Ünlü oyuncu Tom Cruise boyunun kısa olması sebebiyle televizyon dizisinde başrolü kaptırdı.Aksiyon filmi Jack Reacher'ın televizyon dizisinde Tom Cruise başrolde olmayacak. Nedeni ise "boyunun kısa olması"Jack Reacher'ın yaratıcısı Lee Child'ın 2005'te yayımlanan kitabında Jack Reacher, "elleri tabak kadar büyük" olan 1.95 boyunda bir karakter olarak tasvir ediliyor.İlk iki filmde başrol oynayan ünlü yıldız Tom Cruise'un boyu ise 1.70 santimetre.Child, BBC'ye yaptığı açıklamada, bu kararı okuyuculardan gelen eleştirileri dikkate alarak verdiklerini belirterek "Cruise iyi bir oyuncu. Ama sonuçta okuyucular haklı. Fiziksel özellikleri bu karaktere uymuyor. Cüsse, bu karakterin ana unsuru.

   Hikayeye göre Reacher içeri girince bir dakika falan bir şaşkınlık yaşamanız gerekiyor" dedi.Bu nedenle, artık Tom Cuise ile film yapmayacaklarını söyleyen Child, "Yeni bir aktörle, Netflix ya da benzeri bir platform için dizi yapacağız. Tom Cuise'la ilgili düş kırıklığı yaşayan okuyucularımdan başrol için mükemmel adamı bulma konusunda yardım istiyorum" diye konuştu.Tom Cruise'un Amerikan ordusundan emekli bir binbaşıyı canlandırdığı ilk Jack Reacher filmi 2012'de gösterime girmişti.Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı film dünya genelinde 218 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.2016'da ikincisi çekilen filmin hasılatı 162 milyon dolara düşmüştü.Tom Cruise'ın kadrodan çıkarılmasında bu düşüşün de rol oynamış olabileceği belirtiliyor.
Posta

Anahtar Kelimeler:
Tom Cruise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.