Bu Defa İkizler Yarıştı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde düzenlenen 'En benzer ikizler' yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

27 Haziran 2015 Cumartesi 16:29
Bu Defa İkizler Yarıştı






 
Bu Defa İkizler Yarıştı

   Ordu'nun Ünye İlçesi'nde düzenlenen 'En benzer ikizler' yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
   Ünye'de belediye tarafından dün akşam yapılan ve 29 ikizin katıldığı, 12 yaş altı ve 12 yaş üstü olmak üzere 2 kategoride yapılan yarışma izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Çok sayıda kişinin heyecanla izlediği yarışmada jüri, birbirine en benzer ikizleri seçti. Yarışmada 12 yaş altı grubunda birinci Beril- Duru Sağlam, ikinci Elif- Ecrin Gümüş, üçüncü Berrin- Berra Baş olurken 12 yaş üstü grubunda ise birinciliği Yağmur-Damla Şen, ikinciliği Fatma Atay ve Ayşe Atay Hamzaoğlu, üçüncülüğü Tuba- Kübra Bulat aldı.
   Yarışmayı izleyen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ikiz olmanın Allah’ın bir hikmeti olduğunu söyledi. Ünyelilerin Ramazan ve milli bayramları bir başka kutladıklarını kaydeden Balkanlığlu, "Çok canlı, çok hareketli bir düzen var burada ve bu benim çok hoşuma gitti. Bütün ikizler birbirinden güzeller, insan bakmaya kıyamıyor. İkizler Allah’ın bir hikmeti, bir mucize. Birbirlerine tıpatıp benzeyen bizim asla ayırt edemeyeceğimiz ama ailelerinin hemen ayırt ettiği insanlar. Ben de ikiz olabilmeyi çok isterdim" dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2015 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.