Bu sefer ezber bozdu

 Model Alexis Ren son paylaşımında ezber bozdu

22 Şubat 2018 Perşembe 15:48
Bu sefer ezber bozdu






Bu sefer ezber bozdu

   Model Alexis Ren son paylaşımında ezber bozdu.Instagram fenomeni 21 yaşındaki Alexis Ren, Sports Illustrated dergisi için sahile indi. Her zaman mayo ve bikinili çekim yapan dergi bu kez sınırları aştı. Bikini giymeyen Alexis Ren yürekleri hoplattı.

Instagram modeli 21 yaşındaki Alexis Ren, Sports Illustrated dergisi için kamera karşısına geçti. Kapağında her zaman mayolu ve bikinili modeller kullanan dergi bu kez ezber bozdu. 21 yaşındaki Alexis Ren mayo ve bikini giymek yerine vücudunu çiçeklerle kapattı.

Ortaya nefes kesici bu görüntüler çıktı. Sosyal medya hesabından paylaştığı birbirinden iddialı fotoğraflarla ilk olarak 2015 yılında ünlenen 20 yaşındaki model, iki sene içinde Instagram’da yaklaşık sekiz milyon takipçiye ulaştı. Alexis ayrıca Si Swimsuit için de modellik yapmıştı. Belli ki Alexis Sports Illustrated hiç vakit kaybetmeden genç modeli kendi bünyesina katmış. Güzel model çekimlerde 'Öyle heyecanlıyım ki, çok eğlenceli olacak,' diyor.

Posta

Son Güncelleme: 22.02.2018 16:01
Anahtar Kelimeler:
Alexis Ren
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.