Bu Tarz Benim'de Birinci Kim Oldu?

Show TV'nin reyting rekorları kıran yarışması Bu Tarz Benim'de yarışma birincisi beli oldu. Detaylar ve daha fazlası için haberimizi okuyabilirsiniz.

21 Aralık 2014 Pazar 02:51
Bu Tarz Benim'de Birinci Kim Oldu?






Bu Tarz Benim'de Birinci Kim Oldu?


Show TV'nin reyting rekorları kıran ve jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Uğurkan Erez'in oturduğu, Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Bu Tarz Benim'de yarışma birincisi belli oldu.

Jürinin puanları ve halkın sms ile gönderdiği oylar baz alınarak yapılan sıralamada 13 yarışmacı arasından finale kalan Aycan-Nurcan Şencan kardeşler yarışmayı kazandı.

Nurcan ve Aycan kardeşler sonucun açıklanması ile birlikte büyük bir sevinç yaşarken, kendilerini destekleyen herkese teşekkür ettiler. Adapazarı'ndaki ailelerine, kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden kardeşler, ilerleyen günlerde daha sık bir şekilde magazin basınında yer alacak gibi duruyor.
Son Güncelleme: 21.12.2014 02:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.