Bülent Ersoy yeniden evleniyor

Bülent Ersoy evlilik hazırlığı içinde. Belçika'da diktirdiği özel kostümüyle düğün hazırlıklarını tamamlayan Ersoy'un nikah masasına oturacağı tarih henüz bilinmiyor

07 Şubat 2016 Pazar 03:59
Bülent Ersoy yeniden evleniyor







Bülent Ersoy yeniden evleniyor

Türk müziğinin efsane sesi Bülent Ersoy yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bülent Ersoy'un evleneceği ismi sadece yakın çevresinden bir isim biliyordu.  Belçika'dan özel olarak sipariş ettiği kıyafetiyle gazetecilerin karşısına çıkan Bülent Ersoy, iddialı görüntüsüyle gecede tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Berk Yılmaz ile aşk yaşayan ve evlilik hazırlıkları yaptığı bilinen Ersoy, konuyla ilgili ilkkez konuştu. Ersoy "Evlilik hazırlıkları içerisindeyim'' diyerek meşhur kahkahasını attı.

BÜLENT ERSOY KİMLERLE EVLENDİ

Bülent Ersoy, 1998'de olaylı bir evlilikle kamuoyunun dikkatini çekmiş, bu evlilik uzun süre tartışılmıştı. O tarihte 20 yaşında Cem Adler adlı bir gençle evelenen Bülent Ersoy, yükselen tepkiler nedeniyle bu evliliği bir yıl sonra noktalamıştı.
Ersoy daha sonra 2007 yılında Armağan Uzun'la evlendiğini açıklamış, bu ayrılık sadece 4 ay sürmüştü.

ARMAĞAN UZUN ÖNCE ON PUAN ALDI SONRA EVLENDİ

Bülent Ersoy’un eski eşi Armağan Uzun'la bir yarışma programında tanıştı. 4 ay süren evliliğe giden ilginç serüven sonrası Armağan Uzun 'Bülent Ersoy  ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. ‘Sana 10 puan verilmez mi’ diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi.

BÜLENT HANIM SENDEN ELEKTRİK ALDI TELEFONU

Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et.

PİYASADAN SİLİNİRSİN

Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibisinden bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıçı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter’ dedi.

BÜLENT ERSOY: EŞLERİMİN HEPSİ ZÜĞÜRTTÜ

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, katıldığı bir programda ise içini dökmüş, “Eski sevgililerimin hepsi züğürttü' sözleriyle günlerce tartışılmıştı...
Son Güncelleme: 07.02.2016 04:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.