Burcu Esmersoy'dan cesur paylaşım

  Burcu Esmersoy son günlerde moda haline gelen bornozlu fotoğraf paylaşım modasına uyarak sosyal medyadan poz verdi.

11 Kasım 2018 Pazar 22:48
Burcu Esmersoy'dan cesur paylaşım






Burcu Esmersoy'dan cesur paylaşım

      Burcu Esmersoy son günlerde moda haline gelen bornozlu fotoğraf paylaşım modasına uyarak sosyal medyadan poz verdi.Son derece renkli bir kişiliğe sahip olan ve bunu açtığı kanal üzerinden göstermekten geri durmayan sunucu Burcu Esmersoy bornozuyla kamera karşısına geçti.Açtığı youtube kanalı üzerinden yayınladığı videolarla ciddi bir kitleye ulaşan ve kimi zaman makyaj kimi zaman da günlük hayata dair tüyolar paylaşan Burcu Esmersoy bu defa instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı.

   Son dönemlerin popüler fotoğraf paylaşımlarından ‘bornozlu fotoğraf’ akımına uyduğu görülen Esmersoy’un ayağındaki terlikleri ön plana çıkardığı paylaşımıyla hem üzeri kapalı bir reklama imza attı hem de sosyal medyadaki akımları yakından takip ettiğini gösterdi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy Kimdir 2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur.Annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur'dur. Çerkez kökenli bir sunucudur.Annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmışlardır.Ablası ve babaanesinle beraber yaşamıştır.

Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.

Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor. Burcu Esmer Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris'te evlenmiştir.2008 tarihinde ise ayrıldılar.

30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. Azra Akın'ın İlk sezonun kazananı olduğu yarışmada; Azra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Eda Taşpınar, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arna gibi ünlüler yarıştı, jüri koltuğunda ise Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur.

2011 yılında yapılan "Yok Böyle Dans" yarışmasında ise Burcu Esmersoy sunucu olarak görev yapmıştır. 2012 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yaptı.

Sözcü


 

Son Güncelleme: 12.11.2018 10:36
Anahtar Kelimeler:
Burcu Esmersoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.