Cadılar bayramına kıyafeti ile damgasını vurdu  

Güzel yıldız Demi Rose katıldığı cadılar bayramında giydiği seksi kıyafet ile dikkatleri üzerine çekti.

27 Ekim 2018 Cumartesi 19:01
Cadılar bayramına kıyafeti ile damgasını vurdu  






Cadılar bayramına kıyafeti ile damgasını vurdu  
    Güzel yıldız Demi Rose katıldığı cadılar bayramında giydiği seksi kıyafet ile dikkatleri üzerine çekti. Güzel yıldız Demi Rose dün akşam düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde giydiği kostümle herkesi kendine hayran bıraktı.Dün akşam Londra'da düzenlenen Cadılar Bayramı partisine Demi Rose kostümüyle damga vurdu.
   

   23 yaşındaki model ve sosyal medya yıldızı Demi Rose bacaklarını açıkta bırakan ve kedi kız kostümüne benzeyen kıyafeti ve seksi çizmeleriyle partinin yıldızı oldu.Daha öceki katıldığı davetlerde de giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran güzel yıldız fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı.Partiyi izleyen gazetecilerin ilgi odağı olan Demi Rose objektiflere sık sık poz vermeyi ihmal etmedi.
 

    Güzel yıldız Demi Rose'nin yanı sıra cadılar bayramına ünlü şarkıcı Rita Ora'da katıldıCadılar bayramında ünlü şarkıcı  Rita Ora  sahne aldı ve sevilen şarkılarını seslendirdi.

Demi Rose kimdir?
    Güzel yıldız Demi Rose 27 Mart 1995 tarihinde İngiltere'de doğdu.Demi Rose İngiliz modelidir. Küçük bir kız olduğu için Demi daima bir model olmayı hayal etti. Kameranın önünde olmak ve bir poz vermeyi her zaman severdi. Instagram'a kendisi gibi poz veren bir kullanıcıyı devirmek için katıldı, ancak göz kamaştırıcı görünümleri ve sadece iç çamaşırı giyen resimleri ona onu büyük bir başarı kazandı.

Rita Ora  kimdir?
   Rita Ora 1990 yılında Yugoslavya'da doğdu.Kosova asıllı söz yazarı, şarkıcı ve oyuncudur. Yay burcudur.Don isminde bir erkek ve Elena isminde bir kız kardeşi vardır. Ailesi Rita Ora doğduğu sene İngiltere’ye göç etmiştir. Babası bar işletmecisi, annesi ise Psikiyatrist’tir.

   Sylvia Young Tiyatro okulunda eğitim almış ardından, St Charles Catholic Sixth Form Kolejinden mezun olmuştur. 2007 senesinde Craig David ile birlikte seslendirdiği Awkward isimli şarkı ile dikkatleri üzerine çeken Rita Ora ayrıca Tinchy Stryder’in seslendirdiği Where Is Your Love şarkısına düet eşliğinde bulunmuş ve klibinde yer almıştır.

    2009’de İngiltere adına Eurovision yarışmasına katılan Rita Ora ilk albümünü 2012 yılında müzik severler ile paylaşmış kısa sürede tüm listelerde albümü bir numaraya yükselmeyi başarmıştır.

   Uzun süre DJ Calvin Harris ile birliktelik yaşayan Rita Ora bugüne kadar Spivs, Hızlı ve Öfkeli 6, Grinin Elli Tonu, Dolandırıcılar ve 90210 isimli dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

   1.66 boyunda, 55 kilo ağırlığında olan Rita Ora’nın vücut ölçüleri ise ölçüleri: 86-63.5-89 cm’dir.

Posta

Son Güncelleme: 27.10.2018 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.