Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı kimdir?

Geçtiğimiz nisan ayında adı aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Şükran Ovalı ve yıldız futbolcu Caner Erkin artık aşkını saklamıyor. Şükran Ovalı ve Caner Erkin aşklarını sosyal medyadan duyurdu. Peki Şükran Ovalı kimdir? 

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:08
Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı kimdir?







İtalya’nın İnter takımına transfer olan milli futbolcu Caner Erkin, sosyal medya üzerinden oyuncu Şükran Ovalı’ya aşkını ilan etti. Geçtiğimiz nisan ayında adı oyuncu Şükran Ovalı ile aşk dedikodularına karışan yıldız futbolcu Caner Erkin artık aşkını saklamıyor. Mutlu bir birlikteliği olan Caner Erkin ve Şükran Ovalı  yanak yanağa fotoğraflarını paylaştı. Aşık çifte ilk tebrik de Demet Akalın' dan geldi.   

Caner Erkin, Şükran Ovalı ile aşk yaşadığı haberlerine son noktayı koydu ve şu mesajı yayınladı:

'Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım.Söz konusu olan hislerimdi,sizde hakverirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim,beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.. Sonunda sevdiğim,aşık olduğum kadınlayım.Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım.Hayatımı onunla geçirmek istiyorum.Ortada bir yalan yok.İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz.Herkesin saygı gösterip,hassas davranmasını bekliyorum..'

İLK TEBRİK DEMET AKALIN' DAN

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in aşk itirafına ilk tebrik Demet Akalın'dan geldi. Akalın, Twitter'dan Ovalı'ya; 'Sen mutlu ol da gerisi yalan güzel zeytin gözlüm… Geldiğin her yere güzellik getiren iyi kalpli kızım daim olsun mutluluğun' yazdı. Ovalı da Akalın'ın bu mesajına 'Demom seni çok seviyorum çok... Güzel kalbini dünya görsün sağ ol aşkım' yanıtını verdi.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de bitirdikten sonra İstanbul’ a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.

Filmografi

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
Paramparca : 2016 Psikolog Ayşe (STAR TV)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.