Cansu Taşkın'dan bornoz pozu

Sosyetik güzel Cansu Taşkın'da banyo pozu kervanına katıldı.

06 Kasım 2018 Salı 09:04
Cansu Taşkın'dan bornoz pozu






Cansu Taşkın'dan bornoz pozu

    Sosyetik güzel Cansu Taşkın'da banyo pozu kervanına katıldı.Banyoda çektiği pozunu sosyal medya üzerindne takipçileri ile paylaştı.Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Cansu Taşkın, paylaşımıyla bornozlu fotoğraf akımına dahil oldu.

   Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Cansu Taşkın, fotoğrafıyla bornozlu fotoğraf akımına dahil oldu.Instagram hesabından paylaşım yapan sosyetik güzel Cansu Taşkın dekolteli bornozlu paylaşımıyla takipçilerini mest etti. Birçok ünlünün yaptığı dahil olduğu bornozlu fotoğraf akımına dahil olan Cansu Taşkın, takipçilerinden tam not aldı. Taşkın bornozlu paylaşımıyla takipçilerine frikik vermeyi de ihmal etmedi.

   

   Cansu Taşkın'ın geçtiğimiz günlerdeki mini elbiseli paylaşımına takipçileri sessiz kalmamıştı. Taşkın'ın bir takipçisi paylaşıma, "Yine her zaman ki gibi çok güzel ve tatlısınız." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ekosenin güzelliğiyle sizin güzelliğiniz birleşmiş." yorumunu yapmıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 06.11.2018 06:08
Anahtar Kelimeler:
Cansu Taşkın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.