Çatlak Şanzel Nerdesin şarkısıyla ortalığı kırdı geçirdi

Vatan TV'de canlı yayında okuduğu İsmail YK'nın Nerdesin şarkısı, Çatlak Şanzel'in sesinden yeniden moda oldu. Çatlak Şanzel tarzı İsmail YK şarkısı Sosyal Medya'da paylaşım rekorları kırdı

05 Aralık 2017 Salı 15:50
Çatlak Şanzel Nerdesin şarkısıyla ortalığı kırdı geçirdi






Çatlak Şanzel İsmail YK şarkısıyla sosyal medyayı salladı


Bir zamanlar İsmail YK'nın dillerden düşmeyen şarkısı Nerdesin, Çatlak Şanzel ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkıcı 'Çatlak Şanzel Nerdesin Şarkısıyla, soslam medyada mesaj vermek isteyenlerin en çok paylaştığı şarkı oldu.


Sosyal medyanın son dönemde en çok konuşulan ismi olan 'Çatlak Şanzel', İsmail YK'nın Nerdesin şarkısını kendi stiliyle söyleyince fenomen oldu

BİNLERCE KEZ PAYLAŞILDI

İsmail YK'nın çok konuşulan şarkısı Nerdesin, Çatlak Şanzel'le yeniden gündeme geldi. Şanzel'in videosu sosyal medyayı kırdı geçiridi.

Şarkıyı söyleme sitiliyle sosyal medyayı kırıp geçiren Çatlak Şanzel, internetin yeni fenomeni oldu. Çatlak Şanzel'in videosu, yüzlerce kez paylaşıldı.

Son Güncelleme: 05.12.2017 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.