Cem Yılmaz, Sibel Can, Yılbaşı gecesine damgasını vurdu

Yeni yıla dakikalar kalan TV8'de Cem Yılmaz ile yan yana şarkı söyleyen Sibel Can'ın sütyensiz derin dekolteli kıyafeti geceye damgasını vurdu. Sibel Can'ın Star TV'de Yılbaşı Gazinosu adlı programda sevilen şarkıları seslendirirken derin dekolteli ve sütyensiz kıyafetlerliyle göz doldurdu.

01 Ocak 2018 Pazartesi 00:23
Cem Yılmaz, Sibel Can, Yılbaşı gecesine damgasını vurdu






Cem Yılmaz, Sibel Can, Yılbaşı gecesine damgasını vurdu


Yılbaşı gecesinin Türkiye klasiği haline gelen TV ekranlarında, tüm kanallarda canlı programlar hakimdi. Geceye TV8 kanalında Cem Yılmaz ile Sibel Can'ın düeti damgasını vurdu. O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan düeti izleyenleri ekranlara kilitledi.

İki ünlü sanatçının O Ses Türkiye yarışmasında yaptığı düet sırasında Sibel Can'ın sütyensiz derin yırtmacı izleyenleri adeta ekran başına kilitledi.

Sibel Can daha sonra Star TV'de ekran gazinosunda seyirci ile buluştu. İki kanal arasında mekik dokuyan ünlü şarkıcı her şarkısı için ayrı bir kıyafet giymesi gözden kaçmadı.


Eski gazinoları andıran sahnede uzun süre sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can'ın kostümleri yılbaşı klasiklerini aratmadı.

Tüylü sahne kıyafetleri, transparan derin dekolte elbiseleri ile Sibel Can hayranlarının hem kulağına hem de gözüne hitap etti...

Anahtar Kelimeler:
Sibel CanCem Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.