CEM YILMAZ YENİ SEVGİLİSİYLE BODRUM GECELERİNDE

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla) () - KOMEDYEN Cem Yılmaz, yeni sevgilisi manken- şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde görüntülendi. Üç günlük tatil için Bodrum'a gelen şovmen Cem Yılmaz, Barbeast Bodrum'da sevgilisi...

25 Aralık 2014 Perşembe 17:42
CEM YILMAZ YENİ SEVGİLİSİYLE BODRUM GECELERİNDE






Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla) () - KOMEDYEN Cem Yılmaz, yeni sevgilisi manken- şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde görüntülendi.
Üç günlük tatil için Bodrum'a gelen şovmen Cem Yılmaz, Barbeast Bodrum'da sevgilisi Ayşe Hatun Önal ve yakın arkadaşı Ozan Güven ile eğlendi. Neşeli olduğu gözlenen Cem Yılmaz, orkestrada bateri çaldı, şov yaptı. 20 dakika boyunca baterideki hünerlerini sergileyen usta komedyen bol bol alkış aldı. Gündüz ise iki sevgili paintball oynayarak, keyifli vakit geçirdi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.