Ceren Hindistan'ın 'Umre Aşkı' mahkemelik oldu

Son yıllarda umre gezileri ile gündeme gelen ünlü yıldızlardan Ceren Hindistan'ın başı sevgilisinin karısı ile dertte. Kocam dediği adam imam nikahlı eşi çıktı. İşadamının karısı nafaka ve tazminat davası açtı

25 Şubat 2015 Çarşamba 11:51
Ceren Hindistan'ın 'Umre Aşkı' mahkemelik oldu






Ceren Hindistan'ın 'Umre Aşkı' mahkemelik oldu

Son dönemde sosyetenin 'Sevgilileriyle' birlikte gittiği mübarek Umre Gezisi mahkemelik oldu. İddiaya göre ünlü yıldız Ceren Hindistan'ın 'Eşimle birlikte Umrede'yim' 'En güzel sevgililer günü hediyesi' diyerek bol bol fotoğraflarını paylaştığı kocasının gerçek eşi Van'da ortaya çıktı.

Ceren Hindistan, Sevgililer Günü’nde işadamı Ümit Aslan’la umreye gitti. Instagram’dan fotoğraflarını paylaşıp, “Tarifsiz bir duygu. Eşimden Allah razı olsun.



 Bana sevgililer gününde gerçek aşkı yaşattı” notu düşünce çiftin imam nikahı kıydığı anlaşıldı. Umre dönüşü ise başka bir gerçek ortaya çıktı.
Ümit Aslan’ın memleketi Van’da imam nikahlı bir eşi daha vardı. Güneş Ç. imam nikahlı eşi Aslan’ın kızlarına bakmadığını ileri sürerek nafaka davası açtı. 



Kızının, Ümit Aslan’ın nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten Güneş Ç., aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin TL tazminat istedi. Resmi nikah bekleyen Hindistan ise şoke oldu.

'ALLAH RAZI OLSUN'

Hindistan, umreden paylaştığı fotoğrafların altına “Allah eşimden razı olsun. Bana sevgililer gününde gerçek aşkı yaşattığı için” notu düşmüştü.
Son Güncelleme: 25.02.2015 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.