Chloe Loughnan, DJ'liğe de soyundu

Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da, pop müziğin ünlü sesi Hande Yener'in işlettiği Sebastian Beach Clup'ta, DJ kabinine geçen Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Ortaç, performasıyla tatilcileri coşturdu. Müzik dünyasında...

30 Ağustos 2015 Pazar 16:53
Chloe Loughnan, DJ'liğe de soyundu






Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da, pop müziğin ünlü sesi Hande Yener'in işlettiği Sebastian Beach Clup'ta, DJ kabinine geçen Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Ortaç, performasıyla tatilcileri coşturdu.
Müzik dünyasında başarısının yanı sıra bu yaz sezonunda patronlukla da adını duyuran Hande Yener'in Yalıkavak'ta işlettiği Sebastian Beach Club'ta, Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan DJ kabinine geçti. Günler öncesinden afişleri hazırlanarak duyurulan etkinlik tatilcilerden ilgi gördü.
Eşi Serdar Ortaç'ın kliplerinde de rol alarak oyunculuktaki iddiasını ortaya koyan, moda programı jüriliği de yapan Litvanya asıllı manken Chloe Loughnan, DJ'lik performansıyla da adını duyurmaya başladı. Daha önce birkaç kez başka mekanlarda bu alanda adından söz ettiren Chloe Loughnan, Hande Yener'in evsahipliğinde tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Sebastian Becah Club'taki performansına eşinin kendisi için yazdığı "Balım' şarkısı ile başlayan Loughnan, yabancı parçalara da yer verdi. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran tatilciler, bir yandan da bol bol dans edip eğlendi. Loughnan'ın performansını Süreyya Yalçın da izledi.

Yaz boyunca ünlü isimlerle çalıştıklarını belirten Hande Yener, "Sertaç Ortaç'ın güzeller güzeli sevgili eşi bizimle. Geçen hafta burada eğlenirken onu DJ kabine aldık. İnanılmaz ilgi gördü ve kendi de eğlendi. Bugün için böyle bir teklifte bulunmuştum, kabul etti" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.