Ciciş kardeşler hastanelik oldu

Ciçiş kardeşler Esra ve Ceyda hastanelik oldu.

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:21
Ciciş kardeşler hastanelik oldu






Ciciş kardeşler hastanelik oldu

    Ciçiş kardeşler Esra ve Ceyda hastanelik oldu.'Ciciş kardeşler' diye tanınan Esra ve Ceyda kardeşler Etiler'deki evlerinde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuştu. Komşular polise haber verirken iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırıldı."Cicişler" olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler Etiler'de ikamet ettikleri evde birbirine girdi.

   Polislerin ayırdığı kavganın ardından Ersoy kardeşler hastaneye götürüldü. Beşiktaş, Tepecik Yolu caddesi üzerinde bir apartmanın yedinci katında oturan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Komşuların ihbarı üzerine "Cicişler" olarak tanınan Ersoy kardeşlerin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

   Polis ekiplerine uzun süre kapıyı açmayan Ersoy kardeşler, ikna çabalarının ardından dışarı çıkarıldı.Kavga esnasında hafif yaralanan iki kardeş, kapıda bekleyen sağlık ekipleri tarafından çevredeki özel bir hastaneye götürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
CiçişEsraCeyda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.